Geert Marissen

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://geertmarissen.com/
Plaats
Beilen
Telefoon
0655853901
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Sinds 2007 maak ik foto’s, videoclips, (korte) films en instructievideo’s. Eerst als hobby maar die liep al snel uit de hand.

Na jaren van omzwerven in allerlei banen in de bouw en industrie heb ik in 2020 de stap genomen om voor mijzelf te gaan werken als freelance fotograaf en filmmaker. Een beroep waar ik volledig in op kan gaan. En je kunt het beste maar doen waar je hart ligt!

Een verhaal omzetten in beeld is mijn passie. Of het nu gaat om film of fotografie, ik klaar de klus met mijn creativiteit en doorzettingsvermogen. Na het camerawerk vind ik het ook geweldig om het editten op me te nemen. Het is belangrijk voor mij om het hele proces te doorlopen. Dan kan ik beter samenwerken met regisseurs en editors. Ook kan ik helemaal opgaan in het maken van samengestelde beelden (photoshop). Een verhaal vertellen of een gevoel uitdrukken is iets waar ik heel gelukkig van wordt. Voor een klant beelden creëren in wat ze voor ogen hebben, geeft me echt een kick! Mensen blij maken met wat ik creëer daar haal ik veel voldoening uit!

Op een filmset werk ik meestal als cameraman of cinematograaf. Ik heb ervaring in het werken in een team en pak mijn rol professioneel op. Of het nu gaat om een artistiek cultureel werk, of om een technische instructie te vertalen naar eenvoud. Het belangrijkste is dat het verhaal goed wordt verteld.

Als je een filmmaker of fotograaf zoekt die eerst nadenkt voordat hij op de knop drukt? Dan moeten we toch eens praten…
Dus, kom maar op, ik hou van een uitdaging!

Categorie

Architecture, People and Portrait, Product