Ellen Reus

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://wolves-fotografie.nl
Website 2
https://www.komfotograferen.nl/
Website 3
https://www.kattenfotografie.com/
Bedrijfsnaam
Wolves fotografie
Adres
Grashof 38
Postcode
2403 VH
Plaats
Alphen aan den Rijn
Telefoon
0172-412330
Linkedin Page
Bio

Mijn naam is Ellen Reus, ik ben professioneel fotograaf en fotografiedocent.

De keus om professioneel fotograaf te worden, is een keus waar ik nog elke dag van geniet! Ik fotografeer met veel passie en plezier en volgens mijn klanten straal ik dat ook zichtbaar uit.

Ik krijg na afloop van een fotoshoot regelmatig van klanten te horen dat ze zo’n leuke dag hebben gehad. Wanneer ik later de foto’s lever en nogmaals te horen krijg hoe leuk ze de fotoshoot vonden en dat ze erg blij zijn met de resultaten, dan ben ik tevreden!

Behalve de waardering van mijn klanten, heb ik ook op nationaal en internationaal niveau waardering gekregen voor mijn werk. Ik heb namelijk meerdere internationale titelprijzen op mijn naam staan, waar ik uiteraard heel trots op ben. En in 2020 ben ik gast jurylid geweest bij t.v. programma “Het Perfecte Plaatje”. Wat was dat superleuk om te doen!!!

Workshops en privélessen
Sinds 2008 verzorg ik naast fotowerk ook workshops, cursussen en privélessen fotografie. Ik doe dit met dezelfde passie als waarmee ik fotografeer, want wat is er nu leuker dan mijn vak, waar ik zoveel van houd, te delen met andere mensen? Het lesgeven doe ik onder de bedrijfsnaam KOM FOTOGRAFEREN (onderdeel van Wolves fotografie). Als je meer informatie over mijn fotografielessen wilt hebben, verwijs ik je graag door naar de website van KOM FOTOGRAFEREN (www.komfotograferen.nl).

Categorie

Animals, New born, People and Portrait