Ditta van Gent

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.birthstoriesfotografie.nl
Website 2
http://www.dittavangentfotografie.nl
Bedrijfsnaam
Birth stories fotografie
Adres
Liendertsedreef 18
Postcode
3815AC
Plaats
Amersfoort
Telefoon
0627123377
Instagram Page
Bio

Voor altijd kunnen terugkijken op de eerste ontmoeting met je kindje? Ik ben Ditta, ervaren fotograaf die het échte leven fotografeert. En daar hoort de geboorte van je kindje natuurlijk ook bij. 

Samen met Susan ben ik BIRTH STORIES FOTOGRAFIE gestart. Wij fotograferen de bevalling & geboorte alleen maar werken samen dmv een rooster net als bij je verloskundige! Zodat jullie 100% verzekerd zijn van een geboortefotograaf als jullie kindje zich aandient. Verder werken we samen achter de schermen aan birthstories fotografie, eten we samen taart en vieren we regelmatig het bestaan van 
Birth stories fotografie! We zien er naar uit om jou te ontmoeten en te voorzien van een prachtige geboorte reportage. Want hoe je bevalling ook loopt, het is de start van jullie leven samen. Een start die we graag voor jullie vastleggen! Dankzij de foto's kan jij terugkijken op de intimiteit, de emoties, de liefde en misschien ook wel dat rauwe randje. Want dat alles bij elkaar maakt de geboorte van je kindje zo speciaal.

Ons werkgebied is 45 minuten rijden vanaf Amersfoort. 
Denk hierbij aan Utrecht, Hilversum, Amsterdam, Ede, Apeldoorn, Harderwijk en alles daar tussenin!

Categorie

Birth, Documentary, New born

Specialisatie

DuPho Geboorte