Colijn van Noort

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.fotovannoort.nl
Bedrijfsnaam
Fotovannoort
Adres
Beverweertseweg 2bis
Postcode
3985 RD
Plaats
Werkhoven
Telefoon
0343-552329 / 06-54220517
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Colijn van Noort zilver master fotograaf en qualified European Photographer. Hij is is een gepassioneerd, fulltime fotograaf in Werkhoven (Utrecht). Zijn specialisaties zijn bedrijfsfotografie (reclame, productfotografie en reportages) en portretfotografie (waaronder glamour- en zwangerschapsfotografie). Daarnaast heeft hij een gespecialiseerd fine-art vaklab voor bijzondere (foto)prints.

Kwaliteit en flexibiliteit staan bij Fotovannoort hoog in het vaandel. Zo biedt Colijn bijvoorbeeld de mogelijkheid bijzondere groepsportretten in delen te maken, een oplossing voor bedrijven of particulieren waarbij het lastig is om iedereen op hetzelfde moment bij elkaar te krijgen. Bijzondere vragen of uitdagingen zijn welkom. En door een groot netwerk aan professionals is het mogelijk desgewenst op te schalen of andere disciplines in te schakelen.

Colijn werkt op locatie in binnen- en buitenland; hij beschikt tevens over een complete fotostudio in het prachtige dorp Werkhoven (vlak onder Utrecht) waar de koffie altijd klaar staat. Een fotoshoot moet een prettige belevenis zijn. Geen seriematig werk, iedere opdracht is weer anders. Voor iedere klant wordt rustig de tijd genomen. En met resultaat.

Naast zijn fotowerk is hij gespecialiseerd in het maken van (fine-art) afdrukken van uitzonderlijke kwaliteit en heeft een complete lijstenmakerij in huis. Hiermee biedt hij zijn klanten en collega fotografen “one-stop shopping” en een ongekende keuze aan hoogwaardige foto afwerkingen.

Colijn is aangesloten bij DuPho en Master Photographers Network en is internationaal gecertificeerd Coloratti Pro en Digigraphist.

Categorie

Corporate, People and Portrait, Product