Celine Poel

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.cetroen.nl
Website 2
http://www.madameboudoir.nl
Bedrijfsnaam
Cetroen
Adres
Mauritslaan 49
Postcode
6129 EL
Plaats
Urmond
Telefoon
0622980060
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Al tientallen jaren breng ik mijn passie voor vorm, kleur en typografie samen met mijn interesse in mensen. Het is altijd een uitdaging om de bijzondere, ruwe ideeën van mijn klanten om te zetten in een ontwerp dat werkt. Ik hou ervan om bij de basis te beginnen, het logo. En vanuit daar alles eromheen vorm te geven. De gehele huisstijl trek ik door naar online zichtbaarheid op social media. Of dit nou 1:1 is met een ondernemer, voor een groot project of juist als zzp’er intern bij een bedrijf, ik denk graag mee en realiseer het nog liever. Daarbij investeer ik altijd in het contact met mensen. Ik kom niet even snel ‘mijn ding doen’ maar leer de mensen en het bedrijf waar ik voor werk zo goed mogelijk kennen.

Een andere passie is fotografie. Dit begon met foto’s maken met mijn smartphone. Later kocht ik een goede camera en zette steeds meer vrienden en kennissen op de foto. Hoe meer ik fotografeerde, hoe enthousaister ik werd. Ik besloot een opleiding fotografie te volgen. Die rondde ik begin 2022 af aan de Fotoacademie in Amsterdam.

Een ideale combinatie, grafisch ontwerp en fotografie.

Maar ook een beetje gewoontjes. En laat ik er nou net van houden om een beetje op te vallen. Daarom koos ik voor boudoir fotografie als specialisme. Het begon met een aantal shoots in een hotelkamer. Inmiddels heb ik een eigen daglicht studio in Urmond, in het Van der Valk Business Center. Daar kan ik beide passies goed combineren. Met boudoir fotografie wil ik laten zien dat we nooit goed genoeg lijken om aan het ‘beeld’ te voldoen dat de media ons ‘voorschrijft’, maar dat we natuurlijk wél goed zijn zoals we zijn. Ik vind dat we onszelf meer mogen zien, mogen liefhebben en koesteren. Stap uit je negetieve gedachten, stap in je leven en laat je voor mijn lens puur zien zoals je bent. Want, alles is liefde.

‘Je bent helemaal goed zoals je bent. Als je dan toch iets aan jezelf wilt veranderen, verander dan de gedachten die je over jezelf hebt’.

Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op mijn website of stuur gerust een berichtje.

Categorie

Corporate, Other, People and Portrait