Bart Ros Ros

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://www.bartros.nl
Bedrijfsnaam
Bart Ros Fotografie
Adres
Roerstraat 72
Postcode
7417 BE
Plaats
Deventer
Telefoon
06-41914141
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Architectuur, interieur en stadsfotograaf uit Deventer

Mijn naam is Bart Ros en ik ben een professionele fotograaf gevestigd in Deventer, Nederland. Ik ben gespecialiseerd in architectuur, interieur, vastgoed, product en stadsfotografie. Mijn focus ligt op het vastleggen van unieke beelden van historische straten en betoverende Hanzesteden.

Ik ben al van jongs af aan gefascineerd door fotografie. Ik hield ervan om tekenen, schilderen en het uit elkaar halen van radio’s, tv’s en oude camera’s. Na mijn studie multimedia engineering en grafische vormgeving heb ik mijn passie voor fotografie verder ontwikkeld.

Ik ben regelmatig te vinden aan de IJssel of in de historische straten van Deventer en andere Hanzesteden in Overijssel. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe composities en bijzondere lichtval. Ik wil de wereld vastleggen zoals ik hem zie, met al zijn schoonheid en unieke details.

Mijn foto’s kunnen worden ingezet voor marketingdoeleinden en online media. Ik werk samen met bedrijven, organisaties en particulieren om hun producten en diensten in beeld te brengen. Ik wil mijn fotografie gebruiken om mensen te inspireren en te laten zien hoe mooi de wereld is.

In de afgelopen jaren heb ik al twee boeken over Deventer gepubliceerd: “Buitengewoon Deventer” en “Buitengewoon Deventer 2: Deventer en Omstreken”. Daarnaast heb ik een kalender uitgebracht met foto’s van Deventer en de omgeving. Ik wil mijn liefde voor Deventer graag delen met anderen.

Ik geef ook les in fotografie en organiseer regelmatig fotowalks. Ik wil mijn kennis en passie voor fotografie graag delen met anderen. Ik wil ze helpen om hun eigen unieke beelden te creëren.

Ik ben een getalenteerde fotograaf met een passie voor mijn vak. Ik ben in staat om unieke beelden te creëren die een blijvende indruk achterlaten.

Categorie

Architecture, Corporate, Travel