Arnaud Mooij

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.echtmooij.nl
Bedrijfsnaam
Echt Mooij fotografie
Adres
Veenkade 3 - 73
Postcode
3601 CH
Plaats
Maarssen
Telefoon
0655300589
Linkedin Page
Bio

Ik ben Arnaud Mooij en ik ben portretfotograaf en reportagefotograaf in Utrecht. Mijn passie is het fotograferen van mensen. Ik ben fotograaf geworden omdat ik daar zelf heel veel energie van krijg. Deze energie krijg ik uit het contact met de geportretteerden, de fotografie zelf en de mooije resultaten.

Contact staat centraal in mijn fotografie, vanuit mijn interesse in mensen. In dit contact ontstaat vaak een ontspannen sfeer. Daardoor komt de persoonlijkheid van de geportretteerde goed in beeld, wat mijn foto’s puur maakt. Vrijwel iedereen vindt het spannend om voor de camera te staan, zich kwetsbaar op te stellen. In het contact wat ik dan maak voorafgaand aan de fotoshoot lukt het mij om de geportretteerde (jou) te laten ontspannen, en kan ik ondernemers en particulieren in hun kracht. zichtbaar laten zijn. Soms krijgen mijn klanten een mooier zelfbeeld door de foto’s. Dat vind ik echte kadoos! Naast het menselijke aspect in de fotografie, is esthetiek ook belangrijk voor mij. Ik maak ‘mooije’ foto’s, die voor zich spreken door hun kracht, vormgeving en invalshoek.

Mijn inspiratie haal ik uit gepassioneerde mensen, karaktervolle locaties, schoonheid van licht en lijnenspel en uit de tand des tijds. Mijn doel is je te raken met mijn foto’s door ervoor te zorgen dat je er krachtig en authentiek op komt. Een foto waar je trots op kunt zijn. Naast particulieren zijn bedrijven, reclame- en communicatiebureaus, weekbladen en uitgevers, ideële organisaties en evenementenbureaus mijn opdrachtgevers. Ik zet mij regelmatig belangeloos in voor bijzondere doelen, waarvan de belangrijkste Make a Memory is.

Mijn missie is dat er van iedere oudere een mooie foto komt. (zie ook www.mooieouderen.nl) Heb jij een mooie foto van jouw (groot) ouders? Een foto waar ze opstaan zoals ze werkelijk zijn. Een foto die je met trots aan de muur hangt en zoals je jouw (groot)ouders graag wil herinneren! De meesten die ik deze vraag stel, kunnen deze niet bevestigend beantwoorden. Natuurlijk, er zijn wel “kiekjes”, maar niet de foto die aan de muur mag komen, of op het dressoir. En waarom is deze foto er dan niet? Geen tijd voor gemaakt, vergeten, en vele vele andere mogelijk antwoorden. Feit is dan dat DE foto ooit nog een keer moet komen. Als dit jou raakt, dan adviseer ik je niet langer te wachten en te zorgen dat die mooie portretfoto er komt.

Categorie

People and Portrait