Arjan van der Vegt

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.fotodeverbeelding.nl
Website 2
Http://www.arjan.fotodeverbeelding.nl
Website 3
https://www.eyeem.com/u/deverbeelding
Bedrijfsnaam
de verBeelding B.V.
Adres
st teunismolenweg 48
Postcode
6534 AG
Plaats
Nijmegen
Telefoon
+31 24 3558544
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Studio de verBeelding in Nijmegen is gespecialiseerd in reclamefotografie.

Dit doen wij voor u
- Campagne fotografie
- Productfotografie
- Food fotografie
- Bedrijfsfotografie: van (groeps)portretten tot reportages
- Bedrijfspresentatie fotografie

- medisch forensche fotografie

-En alles wat u verbeeld wilt zien. Verras ons met uw vraag!

De kracht van de verBeelding
U wilt uw klanten laten ervaren en beleven wat u bedoelt. Wij maken het mogelijk. Wij vertalen uw wensen en ideeën naar beelden die raken, overtuigen, verleiden en verrassen. Goede reclame fotografie is meer dan het maken van een prachtige foto of een mooi plaatje. De verBeelding brengt uw boodschap tot leven. Vertelt uw verhaal. Met fotografie én met bewegend beeld.

Fotografie en studio op locatie
In onze studio van 300m2 kunnen we meerdere sets tegelijk opstellen. Hierdoor kunnen we snel en flexibel werken en ook grote, complexe opdrachten realiseren.

De verBeelding fotografeert ook op iedere gewenste (bedrijfs)locatie. Wij brengen daar uw bedrijf, uw product en uw mensen in beeld. Wij regelen wat nodig is, van modellen en attributen tot de passende aankleding, belichting en sfeer.

Team de verBeelding
Arjan van der Vegt is een ervaren, veelzijdig en bezield vakfotograaf. Samen met Marion Verheijden, verantwoordelijk voor de traffic en styling, is hij sinds 1999 eigenaar van fotostudio de verBeelding in Nijmegen. De verBeelding werkt samen met diverse freelance fotografen en cameramensen voor de diverse producties.

Onze manier van werken
Onze klanten waarderen onze veelzijdigheid, flexibiliteit en vindingrijkheid. Bij ons kan heel veel, voor iedere vraag of probleem vinden wij een creatieve oplossing. Onze communicatielijnen zijn kort en persoonlijk. Wat u ook wilt, wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw wensen gerealiseerd worden. Wij werken snel, op basis van duidelijke afspraken over prijs en levering.

Specialisatie

DuPho Medisch