Anne Diertens

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.annekaerefotografie.nl
Plaats
Barendrecht
Telefoon
0624774612
Instagram Page
Bio

Anne Diertens // Anne Kære Fotografie based Rotterdam | Huis van de Fotografie | Westersingel 101

( 1969 Rotterdam )

Anne Diertens is an allround photographer and visual artist// storyteller based in Rotterdam. Her camera work always starts with an irrepressible desire to tell a story. She loves to gaze (city)surroundings, and uses her camera to capture (fast moving and changing) moments and still lives. 

Whatever purpose she shoots for, her images are always imbued with a sensitivity and love for people, the environment and materials that encourage us to look positively at the world around us. Photography is her way to connect and to express her ideas for others to see.

 Gaze : look steadily and intently, especially in admiration, surprise, or thought.

Anne Diertens is een allround fotograaf en beeldend kunstenaar// verhalenverteller gevestigd in Rotterdam. Haar camerawerk begint altijd met een onstuitbaar verlangen om een ​​verhaal te vertellen. Ze kijkt graag naar de (stads)omgeving en legt met haar camera (snel bewegende en veranderende) momenten en stillevens vast.

Voor welk doel ze ook fotografeert, haar beelden zijn altijd doordrenkt met een gevoeligheid en liefde voor mensen, de omgeving en elementen die ons stimuleren om positief naar de wereld om ons heen te kijken. Fotografie is haar manier om contact te maken en haar ideeën uit te drukken zodat anderen ze kunnen zien. 

Blik: kijk gestaag en aandachtig, vooral in bewondering, verbazing of gedachte.

Ze werkt als huisfotograaf voor Bistrot Du Bac en La Petite Soeur, voor diverse opdrachtgevers als o.a. IVN, Opzoomermee, Parkenmaand, Rotterdam festivals, Ketel1, Forno Amsterdam, Renato's, Revolve music.

De onderwerpen die ze fotografeert zijn zeer uiteenlopend, haar werkveld is speels en boeiend en dat is nu precies wat ze zo leuk vind. Zo staat ze tussen families en geliefden op een trouwerij, zo bij een intiem afscheid. Vervolgens in een retaurant of op een feestelijk event of festival. Tussen musici of dansers. Op een concert, of theatervoorstelling. Temidden van de natuur en wandelaars, of voor een campagne shoot van een prachtig product. Haar drijfveer is telkens om beeld te creëren die raakt. 

Daarnaast werkt ze aan diverse vrije werken en 'ongoing themes' als: Cityscneries, Anounymous roadtrips for Superheroes, Heirloom en The (healing) sounds of nature. Haar werk is te bewonderen tijdens de ART WEEK van Rotterdam, Het Groot Atelier Weekend en op de ART FAIR van North Sea Jazz Rotterdam. Haar atelier bevindt zich aan de Westersingel te Rotterdam in het Huis van de Fotografie. Ze is onderdeel van een members collective samen met Julia Pelealu, Vivian Ammerlaan, Sabine van der Vooren en Alida van Gool.

www.huisvandefotografierotterdam.nl

www.annekaerefotografie.nl

www.annekaerefotografie.com

 

Categorie

Autonomous and Art