Yvonne van Leeuwen

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.animaldesignfotografie.nl
Bedrijfsnaam
Animal Design fotografie
Adres
Noordeindseweg 296
Postcode
2651LL
Plaats
Berkel en Rodenrijs
Telefoon
06-15381581
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Sinds 2017 ben ik profesioneel huisdierfotograaf.
Gedrag en karakter van dieren hebben me altijd gefascineerd. Ik probeer dat ook in mijn foto’s te laten zien.

Sommige zeggen dat het mijn passie is, maar als ik leuke en mooie sprekende foto's kan maken van jouw hond of kat, dan ben ik blij en voel ik me gelukkig. Als jij blij wordt wanneer je naar de foto kijkt, is mijn missie geslaagd en heb jij een blijvende herinnering aan jouw huisdier. Dat houdt ook in dat de fotosessie een mooie ervaring moet zijn voor zowel huisdier als eigenaar. En natuurlijk ook voor mij, want plezier geeft het mooiste resultaat. Plezier in je werk brengt ten slotte het beste in je naar boven. Mensen zeggen vaak dat als ik bezig ben of er alleen al over praat, mijn ogen gaan glimmen. Dat is mijn blijheid en geluk wat er straalt!

Een bijzondere foto vind ik eigenlijk nog het leukste. Een foto waar jouw hond echt in herkenbaar is. In de gekke dingen die ie uithaalt. Of de rare gezichten die hij of zij kan maken.

Ook foto’s met iets extra’s, met accessoires naast de hond.  Als jouw hond een snoepje of een bal kan vangen, of heerlijk naar de bellenlaas wil happen is dat ook een fantastische foto. Misschien vind je het wel leuk om jouw hond aan te kleden. Hier kan ik mijn creativiteit in kwijt en vind ik heerlijk om te doen. Alleen van de voorbereidingen word ik al blij van.

Ik vind een foto een herinnering aan: de snel opgroeiende pup of kitten, die eigenwijze puberhond, of ondeugende kat, de perfect luisterende viervoetige vriend, die scharrelende goedzak of de langzaam lopende oude hond. En dan zijn er ook nog de momenten dat je weet dat je afscheid moet gaan nemen.
Voor al deze momenten biedt ik met mijn camera een helpende hand. Opdat jij met jouw huisdier kan genieten van dat moment. Op die manier heeft de foto ook een fijne gevoelswaarde.

 

Categorie

Animals, Landscape