Toin Damen

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://fotoburotoindamen.photoshelter.com/index
Website 2
http://www.013sporT.nl
Bedrijfsnaam
Fotoburo Toin Damen
Plaats
Tilburg
Telefoon
06-53670930
Bio

'Ik kijk en denk in plaatjes'

Toin Damen, een geboren en getogen Tilburger en net de 50 gepasseerd, is inmiddels al ruim 25 jaar als free lance fotograaf actief. 

Eenmaal in het bezit van mijn eerste spiegelreflex camera werden in de badkamer al spoedig de eerste zwart/wit filmpjes ontwikkeld. Het zien van de behaalde resultaten wakkerde de passie voor fotografie verder aan. Al snel bezocht ik workshops/cursussen en won ik wat fotowedstrijden. Ik besloot van deze passie mijn werk te maken en volgde een opleiding aan de fotovakschool. Na het behalen van de vereiste diploma’s ben ik Fotoburo Toin Damen gestart. Een persoonlijke aanpak en benadering is altijd al mijn visie geweest waarbij ik nog nooit een uitdaging uit de weg ben gegaan. Hierdoor heb ik een klantenkring kunnen opbouwen waar ik trots op ben, hiertoe behoren onder meer, de DPG groep, Bonheur Horeca groep, Censor, Interpolis, Kamer van Koophandel, Pro Shots, Willem II (waar ik inmiddels al ruim 30 jaar huisfotograaf ben), een groot aantal dag- en nieuwsbladen, magazine’s en vakbladen. 

Omdat het digitale tijdperk continu in beweging is, bezoek ik met regelmaat workshops en seminars om zo op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en ontwikkelingen.

Vanuit mijn ervaring in de sportfotografie, de betrokkenheid bij een groot aantal verenigingen, sport gerelateerde instanties en stichtingen, is het concept " 013sport " ontstaan. Een regionaal digitaal platform, waar sportnieuws en berichtgeving uit het bevolkingsgebied 013 door een kundige redactie wordt gepubliceerd op onze website, voorzien van onderscheidende, degelijke fotografie. Hiermee trachten het team 013sport en ik een positieve bijdrage te leveren aan onze maatschappij door sportiviteit, samenspel en gezonde voeding in een goed daglicht te zetten.

Iedereen die geïnteresseerd is in mijn fotografie kan deze via de database op de site bekijken en bestellen, of geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.

Met sportieve groet, Toin Damen.

Categorie

Corporate, Sport, Travel