Sunny Gardeur

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://www.gardeurfotografie.nl
Website 2
https://www.delangstekoe.nl
Bedrijfsnaam
Sunny Gardeur Fotografie
Adres
Industrieweg 65-9
Postcode
7202CA
Plaats
Zutphen
Telefoon
+31621611202
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Sunny Gardeur

Sunny is fotograaf. Hij leerde kijken en fotograferen aan de Kunstacademie (AKI) in Enschede. De grote kracht van zijn werk is verbinden. Hij daagt de kijker uit om de gelaagdheid in zijn foto’s te ontdekken. In zijn zeer divers fotografisch werk heeft hij een herkenbare eigen stijl ontwikkeld. ‘Verbinden, uitdagen, respecteren, verrassen, ontmoeten, elkaar zien,’ met die woorden omschrijft Sunny z’n werk. In zijn portret-shoots van zowel mensen als dieren ontstaat een energieke kracht die de kijker direct in de foto’s terugziet. En voelt… ‘Het kan niet zo zijn dat je soul onzichtbaar blijft als ik je fotografeer. Ook op een platte foto wil ik die diepte zien. Als ik een portret maak, zit er wel een camera tussen, maar ook een hart. Door de lens wil ik de ander raken. Je staat oog in oog en je zoekt samen naar het hart van de foto. Het is heerlijk om in een volwassene de kleuter te vinden en in een kind de pure oerkracht. Ik wil mensen en bedrijven op een eigenwijze en unieke manier laten stralen en hun kracht laten voelen’.

 

Gaaf project met Ruud van Dijk de langste koe van de wereld gemaakt #delangstekoe

https://www.delangstekoe.nl

De Makers

Twee makkers, de fotograaf Sunny Gardeur en ontwerper Ruud van Dijk creëerden in opdracht van Wiebe Tromp de langste Friese koe ooit in het Friese landschap. Het kunstwerk is sinds oktober 2022 in volle glorie te bewonderen op een 80 meter lange muur aan het Van Harinxmakanaal in Leeuwarden.

Ruud en Sunny zoeken de grenzen op van vrij werk en toegepaste kunst en rekken deze op. In dit project versmelten zij fotografie, grafisch ontwerp en illustratie tot een multimediaal kunstwerk dat één wordt met zowel de muur als het landschap.

 

Samen

Ruud van Dijk en Sunny Gardeur werken al samen sinds de jaren ‘90, toen Sunny nog zijn opleiding volgde aan de Kunstacademie en Ruud al zijn eigen bedrijf had als grafisch ontwerper. Hun samenwerking is al 30 jaar gestoeld op een hechte vriendschap en een onvoorwaardelijk vertrouwen in elkaars talenten. Sunny en Ruud hebben een brug weten te slaan tussen “Vrije en Toegepaste Kunst”.  De loyaliteit aan elkaar en aan hun opdrachtgevers heeft in 2022 geresulteerd in hun “Langste Koe” project” met Wiebe Tromp.

Waar lange vriendschappen al niet toe kunnen leiden…

klaar voor nieuwe avonturen met fijne mensen heb je huistijl nodig of personal branding foto's en ontwerp nodig mail gerust sunny@gardeurfotografie.nl of bel/ stuur een appje +31621611202 tot ziens ;-)

Shine Online!

 

Categorie

Autonomous and Art