Sjors van Gils

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.sjorsvangilsfotografie.com
Bedrijfsnaam
Sjors van Gils Fotografie
Adres
Pastoriestraat 29a
Postcode
5241TH
Plaats
Rosmalen
Telefoon
0614994809
Instagram Page
Bio

Ik krijg vaak te horen dat ik een man ben met veel hobby’s. “Jij doet ook alles hè?” En tja, ik kan dat ook niet ontkennen. Ik vind veel dingen vet, ik wil ze proberen en vaak blijft er dan toch wel iets hangen. Zo is het gegaan met skaten, (wind)surfen, het halen van mijn motorrijbewijs, leren motor sleutelen en recent met het verbouwen van een oud brommertje waar ik tegenaan liep. Ik haal er enorm veel plezier uit en het geeft me energie.

Wat ik in deze hobby’s ervaar is het ruwe, pure en echte van het leven. Op je skateboard van een stoeprandje afspringen heeft namelijk iets puurs. Geen focus en je valt, te gespannen en je valt, teveel andere dingen in je kop, en je valt. Dus er moet een soort balans zijn tussen focus en ontspanning… zodat alles in je hoofd naar de achtergrond verdwijnt en je alleen nog maar ruimte hebt voor dat moment, en dat, dat vind ik ‘echt’.

Ik ben altijd op zoek naar pure en echte momenten als ik foto’s maak. Zoveel mogelijk zoals het leven is en gaat. Dus bij een familieshoot betekent dat bijvoorbeeld dat iedereen zelf mag weten wat hij aantrekt die dag, of hoe opgeruimd het huis is. Het leven bestaat uit al zoveel dingen die moeten, die horen of die niet mogen. Laat het! Laat het zijn, het maakt niet uit, overal ontstaan mooie momenten, die leg ik wel vast.

Categorie

Documentary, People and Portrait