Sanford Keles

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.fotoshoot.nl
Website 2
http://www.fotosessie.nl
Website 3
http://www.photoshoot.nl
Bedrijfsnaam
Fotoshoot.nl
Adres
Rijksstraatweg 447
Postcode
2025DC
Plaats
Haarlem
Telefoon
0613600773
Instagram Page
Bio

Het Proces van Onvergetelijke Momenten Vastleggen.

Boek je fotosessie:
Ontdek de magie van het vastleggen van je speciale momenten met Fotoshoot.nl. Met geweldige locaties in Nederland, variërend van schilderachtige stranden en charmante parken tot fotostudio's, bieden we een verscheidenheid aan settings om jouw stijl en voorkeuren aan te vullen. Kies uit thema's als Portret, Vrienden, Liefde, Speciaal & Glamour, Bedrijf, Groepen & Feesten, Zwangerschap, Lingerie, Fitness, Baby's en Kinderen, waardoor je jouw fotografische ervaring kunt personaliseren. Controleer de beschikbaarheid van tijden op de dichtstbijzijnde locatie via ons online reserveringssysteem, 24/7 beschikbaar of bel ons voor meer informatie. Selecteer de datum en tijd die het beste bij je agenda passen, zelfs in het weekend, en bevestig je reservering. Vervolgens ontvang je een e-mail met aanvullende informatie (wat je moet dragen, veelgestelde vragen, locatieadres, enz.) om je voor te bereiden op je fotosessie.

Fototijd!:
Maak je klaar voor een unieke ervaring op een van onze locaties, ontworpen om groepen tot 35 personen te herbergen en toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Zorg ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt voor de sessie en aarzel niet om vragen te stellen. Na een korte kennismaking met de fotograaf waarin je je wensen kunt uiten, is bijna alles mogelijk! In ongeveer 35 minuten zullen onze getalenteerde jonge fotografen je geluk vastleggen met verschillende poses, settings en beschikbare combinaties.

Ontdek de gemaakte foto's:
De opwinding gaat door na de fotosessie, want je kunt onmiddellijk een selectie van je favorite afbeeldingen op de computer bekijken. Ervaar de vreugde van die speciale momenten en selecteer de foto's die je het leukst vindt; als je wilt, kun je extra foto's bestellen zonder enige verplichting. Bestel je digitale foto's van hoge kwaliteit zonder watermerk, ideaal om af te drukken op groot formaat.

Je ontvangt dezelfde dag nog je foto's! Of als je kiest voor onze extra opties voor bewerking of afdrukken op hoogwaardig fotopapier of canvas, duurt het 3 tot 14 dagen. Bij Fotoshoot.nl streven we ernaar van elke sessie een onvergetelijke ervaring te maken, waarbij we de essentie van jouw dierbaarste momenten vastleggen. Vertrouw op ons om jouw herinneringen om te zetten in fotografische kunstwerken!

Categorie

Advertising, Product , Wedding