Robert Aarts

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.robertaarts.com
Bedrijfsnaam
Robert Aarts Photography
Adres
Speelhuislaan 80
Postcode
4815 CG
Plaats
Breda
Telefoon
0765152495
Linkedin Page
Bio

Foto’s moeten je raken. Ze maken je nieuwsgierig, doen je verlangen naar wat komen gaat of herinneren je aan een speciale gebeurtenis.

 

Missie

Een goede fotograaf legt bijzondere momenten niet alleen vast maar voegt er juist iets aan toe waardoor het eindresultaat meer wordt dan zo maar een foto.
Robert Aarts is een fotograaf die geïnteresseerd is in mensen en in wat hen beweegt. Dat zie je onder andere terug in zijn portretfotografie en bedrijfsreportages. Door iemands passie te laten zien ontstaat er een portret dat werkelijk iets over de persoon vertelt. Hij laat zien waar een bedrijf voor staat door producten op creatieve wijze in beeld te brengen. Hij luistert naar de mensen die er werken en vertaald hun betrokkenheid naar een pakkend beeld. Hierdoor krijgen brochures, websites en nieuwsbrieven een authentieke uitstraling.

Techniek

Door het jarenlang fotograferen van theaterproducties en popconcerten, waarbij snelle bewegingen in weinig licht gevangen moeten worden, heeft Robert een specialisme opgebouwd in het fotograferen zonder flits. Hierdoor is hij een evenementenfotograaf die de unieke sfeer van een feest, concert of bruiloft in zijn foto’s weet vast te houden. Robert’s grafische achtergrond maakt dat de door hem uitgebreid nabewerkte foto’s perfect reproduceerbaar zijn.

Ervaring

De ervaring die Robert heeft opgebouwd als specialist in evenementenfotografie maakt dat hem weinig meer ontgaat. Tijdens binnen- en buitenlandse huwelijksreportages beweegt hij dan ook mee met de gebeurtenissen van de dag en vind hij zijn kracht in het onopvallend aanwezig te zijn. Spontane momenten worden door zijn snelheid van werken op overtuigende en verrassende wijze vastgelegd.

In zijn modern ingerichte fotostudio die gevestigd is in Breda in een voormalige limonadefabriek uit 1929 werkt Robert met zijn team aan bijzondere producties. In het aangrenzende atelier worden reportages verwerkt tot digitale fotoalbums, wandvergrotingen en websites.

Categorie

Event, Food, Travel