Petra Teeuwsen

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.petrateeuwsen.com
Website 2
http://www.petrateeuwsen.nl
Bedrijfsnaam
Petra Teeuwsen Fotografie
Adres
Nuinhofstraat 29
Postcode
6361BA
Plaats
Nuth
Telefoon
0653190028
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

In 2009 ging ik naar Tibet met een analoge camera,mijn eerste verre reis.  Bij terugkomst was ik verwonderd bij het zien van mijn foto`s en hoe momenten vereeuwigd konden worden.

  Ik dans zelf nog steeds en begon vanuit de coulisse dans vast te leggen. Alles op de automaat. Ik merkte dat ik meer wilde met mijn foto`s maar miste de techniek.Naast mijn drukke job en gezin heb ik eind 2013 de partime opleiding aan de FVS gevolgd en met goede resultaten geslaagd. 

Sinds 2016 heb ik mijn leven omgegooid en ben fulltine fotograaf met een eigen daglicht studio La Lumière jn Nuth, maar ga ook kunstlicht niet uit de weg. 

Naast mijn passie Dansfotografie maak ik ook portretten. Het liefst fine-art. Maar doe ook zakelijke fotografie en werk regelmatig voor Chapeau Magazine en de Rabo bank Zuid Limburg.

Daarnaast doe ik af en toe vrijwilligerswek als fotograaf. Mijn laatste keer was in Cambodje voor een Stichting en heb daar ook lessen in de fotografie gegeven. 

In mijn autonome werk zoek ik de "andere"dans  en zijn afgeleiden daarin  Maar ook portretten .Een beeld regiseren is wat ik erg leuk vind. 

Ondertussen heb ik in het laatste anderhalf jaar  4 langer lopende exposities gehad in Limburg.

Fotografie is voor mij een spel van licht wat mijn netvlies raakt, dat ene moment waar alles samenkomt te vangen en te vereeuwigen. “

Categorie

Autonomous and Art, Film, Music and Theater, People and Portrait