Johan Swaneveld

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://www.studioswaneveld.nl/
Website 2
https://www.demetaalfotograaf.nl/
Bedrijfsnaam
Studio Swaneveld
Adres
Hooiland, 4P
Postcode
6666MJ
Plaats
Heteren
Telefoon
0268080535 of 0628839377
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Moeilijke gevallen dagen pas echt uit

Op mijn 9e kreeg ik een kleinbeeldcamera cadeau en sindsdien leg ik de wereld om mij heen vast. Dat ik uiteindelijk fortograaf ben geworden is dus niet zo gek. Ik begon mijn bedrijf in eerste instantie vanuit huis, maar dar werd het al snel te klein. Vandaar dat ik nu een studio heb op de Hooiland in Heteren. Officieel ben ik pas in mei 2019 met Studio Swaneveld gestart, maar ik was al eerder bezig met kleine opdrachten.

Ik fotografeer en ik film, dus stilstaande beelden en bewegende beelden. Ik noem mijzelf ook wel beeldenmaker, maar dan denken mensen meestal aan een beeldhouwer. Wat mij drijft is om het beste uit een product of persoon te halen. Mijn specialisme is productfotografie en dan met name de ‘moeilijke gevallen’ zoals metaal, glas en kunststoffen. Maar ik ben heel veelzijdig. Ook een mooie portretfoto van je medewerkers, een bedrijfsfilm of een film over een bepaald product maak ik graag en goed.

Ik denk graag mee met mijn klanten en adviseer hen bij het kiezen van een presentatie die het beste past bij hun wensen. Dat kan een uitgebreide fotoreportage zijn, maar net zo goed een korte film. En kan ik het niet zelf, dan zet ik iemand in die ik ken vanuit mijn netwerk. Een netwerk, BNI en Busines open.

Uiteindelijk wil ik van iedere klant een fan maken, zodat ze ambassadeur van mijn studio worden. En dat werkt. Mijn klantenbestand groeit nog steeds en veel klanten komen graag bij me terug.

Categorie

Landscape, Product