Jacques Yasemin

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.panovi.nl
Bedrijfsnaam
Panovi
Adres
de roef 20
Postcode
4941 RD
Plaats
Raamsdonksveer
Telefoon
085 30 38 613
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Jacques Yasemin en panovi zijn gespecialiseerd in het maken van 360 graden fotografie en virtuele tours o.a zijn wij als gecertificeerd fotograaf ook werkzaam voor Google Maps.

 Maar ook voor reclamefotografie ,portretten op locatie is panovi te boeken. Als u opzoek bent naar een bevlogen fotograaf dan bent u bij panovi aan het juiste adres. Mijn vakmanschap is gebaseerd op een behoorlijke werkervaring van jaren.

Met mijn fotografie ondersteun ik bedrijven bij hun marketingactiviteiten. Wilt u een mooie bedrijfsreportage / bedrijfsfilm of sprekende fotografie in uw personeelsblad, website, reclamecampagne of mooie productfoto’s?

Ik werk snel ben flexibel en hou van uitdagingen. Ik werk altijd toe naar een persoonlijk en karakteristieke uitstraling.Daarbij probeer ik de balans te vinden tussen meedenken met de klant en mijn eigen inbreng, die gestoeld is op eigen ervaring en expertise. Mijn doelstelling is het creëren van toegevoegde waarde.

Jacques Yasemin heeft de vakopleiding voor de fotografie cum laude doorlopen, en is dan ook succesvol afgestudeerd aan de Nederlandse fotovakschool in Boxtel. Daarnaast heeft hij kunstgeschiedenis gestudeerd en nog een hbo opleiding fotografie en grafisch vormgeven gevolgd aan de kunstacademie in België.

Categorie

Advertising, Architecture, Lifestyle Interior