Jaap Lotstra

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.jaaplotstra.nl
Bedrijfsnaam
Jaap Lotstra FotoGrafisch
Adres
Havinghastraat 32
Postcode
1817 DA
Plaats
Alkmaar
Telefoon
+31610066974
Linkedin Page
Bio

Fotograaf Jaap Lotstra helpt bedrijven hun werk te etaleren. Dit zijn architecten, bouwbedrijven, vastgoedontwikkelaars, lichtontwerpers, interieurontwerpers, stadsontwerpers, uitgevers en reclamebureaus. Door te overleggen en goed te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever komt het juiste plan van aanpak tot stand.

Dankzij zijn creatieve vermogen, zijn uitgelezen apparatuur en post-productie skills is hij in staat om indrukwekkende beelden te maken, beelden waar je langer naar wilt kijken. Dit soort foto's doen uw projecten eer aan en maken het verschil. Internet is voor een belangrijk deel visueel.

Als specialist in interieurfotografie, architectuurfotografie en lichtarchitectuur fotografie kunt u hem uw meest technische projecten toevertrouwen in binnen en buitenland.
Jaap gaat geen uitdaging uit de weg, hoe complexer hoe beter dus ook in 360 graden!

Vraag om het speciale introductietarief, doe een pilot en overtuig uzelf.


Jaap’s werkethos: Op tijd zijn, de hoogste kwaliteit leveren, alle technische mogelijkheden benutten, integer zijn, snel reageren op vragen, goed luisteren en service verlenen omdat dat zo leuk is. Voor Jaap is fotografie niet alleen zijn beroep maar ook een manier om dienstbaar te zijn.
Dit merk je in alles wat hij doet.

Categorie

Architecture, Corporate, Industrial