Jean-Marc Kessely

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.jmkesselyphotography.nl
Bedrijfsnaam
Jean-Marc Kessely
Adres
Heemraadweg 731
Postcode
1382JH
Plaats
Weesp
Telefoon
06-141 850 73
Instagram Page
Bio

Mijn naam is Jean-Marc Kessely. Ik ben mixing-engineer en fotograaf, beide op freelance basis.
Voor de buitenwereld lijken dit twee totaal verschillende disciplines, echter het mixen van muziek en fotograferen hebben voor mij veel raakvlakken. Het belangrijkste is wellicht: op een creatieve manier naar het vooraf gevisualiseerd eindresultaat toe werken.

Van jongs af aan kon ik mijn creativiteit altijd kwijt in mijn hobby's zoals tekenen, met LEGO spelen (met blokjes dát maken wat je in je hoofd had) en later in het bespelen van een muziekinstrument (basgitaar). Daarna volgden het mixen van muziek en fotografie.

Een mooi aspect van fotografie vind ik dat je de wereld kunt tonen op de manier zoals je zelf een bepaalde situatie ziet.
Dit kan al simpel met het framen (kadreren) van je beeld beginnen tot en met een uitgebreide nabewerking.

Mijn fotografiewerk is niet zo makkelijk in één hokje (zoals bv. architectuur-, portret -, sport- of landschap- of zwart/witfotografie) te plaatsen, daarvoor ben ik in (te)veel verschillende thema's en beelden geïnteresseerd.

Hoewel ik begrijp dat het verkoop-technisch makkelijker is om mijn werk te categoriseren, geloof ik meer in het gevoel dat een foto kan overbrengen.
Dat zou het volgende kunnen zijn: een vrolijk mens, een aandoenlijk dier, een prachtig landschap of een hilarische situatie.

Naast het maken van vrij werk, werk ik als fotograaf op symposia en evenementen. Verder fotografeer ik voor CD/single-covers en promotiemateriaal.

Een selectie van mijn fotografie is te vinden op: jmkesselyphotography.nl.
Over mijn muzikale werkzaamheden vind u meer informatie op: jeanmarckessely.nl.

Categorie

Architecture, Film, Music and Theater, People and Portrait