Erald van der Aa

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.eraldvanderaa.nl
Website 2
http://www.portrettenbeeld.nl
Website 3
http://www.bredabeeld.nl
Bedrijfsnaam
Fotografie Erald van der Aa
Adres
Groot Zand 22
Postcode
4823 HV
Plaats
Breda
Telefoon
06-51 022 830
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Erald van der Aa (1969) is een bekende beroepsfotograaf in Breda. Hij is een perfectionist, die al  vanaf 1992 full-time bezig is met zijn vak.

Dit zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Beschikt voor portretten, groepsfoto's en reklamefotografie over een eigen fotostudio.

Zoekt met bruidsparen naar geschikte locaties en maakt vervolgens in eigen beheer van de huwelijksreportage een prachtige fotoboek.

Heeft in de afgelopen jaren verschillende grote evenementen in beeld gebracht.

In de wereld van de betere foto-agenten en grotere uitgevers van kranten en tijdschriften die serieus met fotojournalistiek omgaan is hij geen onbekende.

Beschikt over meer dan 30 jaar archief van belangrijke momenten in en rond Breda.

Erald is altijd bezig met zijn vak, maakt maatwerk voor vrijwel elk budget, zoekt met zijn klanten naar passende oplossingen, Komt met primeurs, staat voor topkwaliteit en heeft oog voor detail.

Op zijn websites draaien verschillende slideshows .Kies een onderwerp klik een foto aan en leun achterover en geniet van de foto's.

Bij het uitbreken van de coronacrisis is hij op dag 1 dat het coronavirus in Breda bekend was gestart met zijn project Breda in coronatijd. Hiervan zijn 3 fotoboeken met de titels Breda in coronatijd 2020, Breda in coronatijd 2021en Breda in coronatijd 2022 verschenen die samen een cultuur historisch beelddocument vormen van meer dan 450 onafhankelijke journalistieke foto's over de coronacrisis in zijn woonplaats Breda.

Categorie

Journalism, People and Portrait, Wedding