Menu Zoeken

Emma Groenenboom

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.eg-photography.nl
Bedrijfsnaam
EG Photography
Plaats
Rotterdam
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Mooie, sfeervolle beelden creëren en op zoek gaan naar kleine verrassingen voor mijn lens, dat is waar ik van hou! Ik ben Emma Groenenboom, een Rotterdamse fotografe. Vanaf kleins af aan zie ik de wereld al door de lens van mijn camera. Rotterdam is de stad waar ik woon en waar mijn hart sneller van gaat kloppen door de minimalistische en moderne architectuur. 
Ik zoek mijn uitdaging in allerlei aspecten om van elk project iets esthetisch te maken. Mijn persoonlijke karakter weerspiegelt zich in mijn fotografie door de rustige, frisse en grafische beelden die tot stand komen met mijn organiserende kracht. Daarnaast word ik ook heel enthousiast van leuke samenwerkingen met  interieur opdrachtgevers. 

Zoekt u een interieurfotograaf in Rotterdam? Ik vind het een uitdaging om het interieur van uw huis of bedrijf op een esthetische en lifestyle manier in beeld te brengen. Naast een stijlvol interieur word ik ook heel blij van een prachtig gerecht op het bord. In samenwerking met verschillende restaurants combineer ik hierbij mijn passie voor interieur, lifestyle en food. Dit alles zorgt voor veel plezier in mijn werk en daardoor maak ik van elk project een uitdaging en een verrassing om naar uit te kijken!

Categorie

Fashion, Food, Lifestyle Interior