Emma Groenenboom

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.eg-photography.nl
Bedrijfsnaam
EG Photography
Plaats
Rotterdam
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Mijn interesse voor modefotografie heeft me uiteindelijk in de wereld van interieurfotografie gebracht, waar ik ontdekte dat het creëren van een sfeervol verhaal in het interieur mijn passie is.

Ik krijg elke dag de kans om prachtige plekken te ontdekken en vast te leggen. Mijn missie? Mooie, sfeervolle beelden creëren en op zoek gaan naar kleine verrassingen voor mijn lens. Ik hecht veel waarde aan sfeer en dat is de reden waarom ik altijd op zoek ben naar een aangename ambiance in mijn omgeving en in het interieur, die ik vervolgens graag vastleg met mijn camera. Mijn omgeving is een constante bron van inspiratie voor mij, vooral als het gaat om kleuren, accessoires, materialen, voren en de creatieve mensen met een passie voor interieur. Wat mij het meeste inspireert, is de mogelijkheid om een verhaal te vertellen met mijn fotografie en hiermee anderen te inspireren. De kracht van een goed vastgelegde ruimte gaat verder dan esthetiek. Het kan emoties oproepen, verhalen vertellen en dromen doen ontwaken.

Mijn Werkwijze:
Daglicht is mijn beste vriend. De juiste belichting is belangrijk en zorgt ervoor dat ik een sfeer kan creëren waarin iedereen zich thuis kan voelen. Daarnaast is het voor mij een uitdaging, die ik graag met beide handen en mijn camera aanpak, om van elk project een esthetisch beeld te maken. Mijn persoonlijke karakter weerspiegelt zich dan ook in mijn fotografie door de rustige, frisse en sfeervolle beelden die tot stand komen met mijn organiserende kracht. Daarnaast beschouw ik styling als een kunst op zich. Het decoreren van een ruimte voor een fotoshoot is een vak apart, en daarom werk ik graag samen met getalenteerde interieurstylisten, meubelmakers en designers om de perfecte setting te creëren. Het mooie van deze samenwerking is dat ik voortdurend nieuwe dingen leer als het gaat om styling en dit dan ook zelf weet toe te passen.
Ik ben dol op details, want de kleine dingen maken echt het verschil, zowel in fotografie als in het leven zelf. Het kan allemaal draaien om die knusse hoek, dat ene speciale detail op een tafelblad, of een intrigerend kunstwerk dat een hele ruimte transformeert.

Samenwerken?
Ben jij interieurstylist, meubelmaker, designer of makelaar en op zoek naar een interieurfotograaf of vastgoedfotograaf in Rotterdam? Ik help graag om het interieur van jouw (t)huis of bedrijf op een esthetische manier in beeld te brengen door middel van professionele interieurfotografie en/of vastgoedfotografie. Als jij dezelfde liefde voor interieur deelt als ik, laten we elkaar dan inspireren en wie weet kunnen we onze krachten bundelen. 

Categorie

Fashion, Food, Lifestyle Interior