Menu Zoeken

Caitlin Sas

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.caitlinsas.com
Plaats
Beneden-Leeuwen
Linkedin Page
Bio

"In de hedendaagse wereld lijkt het streven naar uiterlijke perfectie één van de belangrijkste dingen. Miljoenen mensen maken iedere dag ‘selfies’ in de hoop dat mensen hun waardering erover uitspreken in de vorm van ‘likes’, ‘hearts’ of ‘comments’. Ik wil met mijn fotografie op een positieve manier een bepaalde, vaak negatief ervaren aandoening, onder de aandacht brengen. Ook wil ik de maatschappij ANDERS laten KIJKEN, zodat mensen zien dat schoonheid vaak in de ‘imperfectie’ zit."

Caitlin Sas studeerde fotografie aan de Koninklijke Academie Beeldende Kunsten in Den Haag (2009-2014). Vanaf 2011 is ze werkzaam als freelance portret fotograaf voor bedrijven en magazines. Ze is lid van marketing & communicatie collectief THE NEXT BRAND.
Daarnaast blijft ze veel tijd investeren in haar eigen projecten. Caitlin is gespecialiseerd in het maken van esthetische portretten waarin de natuurlijke schoonheid de hoofdrol speelt. Haar fascinatie gaat uit naar de schoonheid van de ‘imperfectie’. Zo bracht ze het boek ANDERS KIJKEN uit, waarin ze de schoonheid van het albinisme laat zien. Dit boek is door de Volkskrant benoemd tot één van de mooiste van 2014. Momenteel werkt ze verder aan de fotoserie ‘de 8ste schoonheid’ waarin ze de schoonheid van flaporen laat zien. Caitlin laat u ANDERS KIJKEN!

Categorie

Autonomous and Art, Corporate, Documentary, People and Portrait