Ariane Kok

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.studioarianekok.nl
Website 2
http://www.picturemy.wedding
Website 3
http://www.doubleexposure.photography
Bedrijfsnaam
Studio Ariane Kok
Adres
Dorpsstraat 47
Postcode
2665BH
Plaats
Bleiswijk
Telefoon
+31(0)638535164
Linkedin Page
Bio

Independent storytelling Photographer, Conceptor, stubborn, marketing, Pro-freedom-of-speech, love music, adore cats. Willem de Kooning Ac. RTTDM

Ik profileer mijzelf niet alleen als fotograaf. Ik 'onderneem' op meerdere vlakken. Ik fotografeer, ik schrijf, ik geef workshops en werk een aantal weken per jaar in het buitenland als docent en ik jureer.

Ik ben kunstenaar maar ook commercieel fotograaf. Bruiloften registreer ik vaak met mijn camera ipv regisseer. Momenteel werk ik mee als fotograaf aan een boek i.s.m. Ruud Heijenga van Brandfriend en Jan Spackler van De Rabobank waarin ik mij ook kan profileren met al mijn vrije werk.

Tevens werk ik als fotograaf mee aan een jubileumboek voor een familiebedrijf wat uitgegroeid is tot een van de grootste nationale bedrijven wat 100 jaar bestaat. Ik smul van familiebedrijven en hun geschiedenis en om dat natuurlijk fotografisch weer te geven in een verhaal.  Geweldig vind ik dat. Ik ontmoet zoveel leuke  maar vooral interessante mensen... dat vind ik toch wel het leukste aan mijn 'werk' en als je die dan ook nog mag portretteren. 

Persoonlijk gezien ben ik een intens mens wat vol zit met contrasten. En met contrasten bedoel ik: het een kan niet zonder het ander, ook in mijn beelden. In mijn werk ben in enorm serieus en gooi al mijn gevoel erin. Gelukkig vinden mensen dat ook terug in mijn beelden met 'mijn handtekening'.

Misschien ontmoeten wij elkaar.

Ariane 

Categorie

Corporate, People and Portrait, Travel