Menu Zoeken

Bas de Meijer

Bas is een portret- en reportagefotograaf met veel ervaring en technisch inzicht. Problemen zijn er om opgelost te worden. Als fotograaf weet hij wat je van een assistent verwacht en als assistent voelt hij aan waar hij van nut ben. Of het nu gaat om het helpen bij het fotograferen of het tijdens de opdracht verwerken en doorsturen van foto’s.

 

Naam

Bas de Meijer

Telefoonnummer

06-22 490 374

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website

http://basfotografie.com
https://basdemeijer.nl

Opleiding

Als fotograaf autodidact
HTS Autotechniek

Diploma

HTS

Werkervaring

Sinds 2000 ben ik fulltime werkzaam als fotograaf, na een aantal jaren fotografie te hebben gecombineerd met mijn baan als constructeur. Begonnen als voornamelijk fotojournalist ben ik me meer gaan toeleggen op portretten, bedrijfsreportages en straatfotografie. Daarnaast heb ik voor diverse fotobladen veel over fotografie geschreven en apparatuur getest.

Soort fotografie

Portretten, reportages. Mensen spelen een belangrijke rol in mijn werk.

Apparatuur

Ik werk zelf met Canon, Olympus en Panasonic camera’s en Profoto flitsapparatuur. Daarnaast heb ik veel ervaring met analoog fotograferen, van kleinbeeld tot en met 8x10 inch.
Door mijn ervaring met camera’s testen en mijn technische achtergrond kan ik met bijna alle apparatuur wel overweg of heb ik het snel genoeg door.

Kennis van programma’s

Adobe Photoshop, Photomechanic, MacOS: goed
Lightroom: redelijk (gebruik ik alleen voor tethered fotograferen)

Rijbewijs

Nee, ik reis duurzaam

Referenties

Op aanvraag