Menu Zoeken

Als professionele fotograaf en zzp’er sta je er in de meeste gevallen alleen voor. Het vak vergt veel aandacht voor creatieve ontplooiing en ook je rol als ondernemer vraagt om heel wat inspanning. DuPho helpt je daarbij en daar kan je lang plezier van hebben.

DuPho kan jou op diverse onderdelen ondersteunen:

  • We hebben een juridische dienst die gespecialiseerd is in auteurs-portret- en contractenrecht..
  • Het is niet verplicht om algemene voorwaarden te hebben, maar ze verkleinen de risico’s van het ondernemen en zorgen voor duidelijkheid tussen jou en je klant.
  • Je kan bij ons terecht voor hulp bij offertes, opstellen en uitleg van licenties, onderhandelingen, maar ook voor het bepalen van je uurtarief.
  • Onze collectieve verzekeringen bieden heel veel korting. Assurantie en adviesbureau Klomps & Boor Risicobeheer is gespecialiseerd in het verzekeren van beroepsfotografen. Zij ontwikkelden speciaal voor de leden van DuPho een verzekeringspakket.
  • Er is op de DuPho website een ledengedeelte waar je je profiel kan aanpassen, foto's kunt uploaden en informatie kan lezen die alleen voor leden is bestemd.
  • Als fotograaf krijg je ook met het nodige papierwerk te maken. Om je hierbij op weg te helpen heeft DuPho voorbeelden gemaakt van aanmaningen, offertes, licenties, quitclaims, inbreukbrieven, model release, etc.
  • Om het lidmaatschap van DuPho nog aantrekkelijker te maken zijn wij voortdurend bezig meer ledenvoordeel op allerlei gebied te ontwikkelen. Denk aan kortingen op cursussen en vakbladen, aanbiedingen op apparatuur, aansluiting bij een incassobureau etc.
  • En als je dan ingelogd bent snuffel dat eens rond in de kennisbank. Daar staan heel veel tips in over ondernemen en auteursrecht.

Sluit je nu aan!

Mocht je gebruik willen maken van alle voordelen van DuPho, stuur dan ons een volledig ingevuld aansluitformulier met pasfoto per mail. Wij zorgen dat je aanmelding zo snel mogelijk wordt verwerkt. Je ontvangt dan van ons het Straatfotografieboekje cadeau.

Bel ons gerust als je nog vragen hebt!