Menu Zoeken

Nicole Romijn

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.nicoleromijn.nl
Bedrijfsnaam
Nicole Romijn Fotografie
Adres
Stephensonstraat 61
Postcode
2561 XS
Plaats
s-Gravenhage
Telefoon
06-43532209
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Na afronding van de Fotovakschool in 2010 en het starten van mijn eigen bedrijf, Nicole Romijn Fotografie, heb ik mij vooral gespecialiseerd in het fotograferen van zakelijke evenementen. Met gevoel voor details laat ik met mijn foto's zien hoe speciaal en onmisbaar mensen zijn. Ik werk graag zo onzichtbaar mogelijk maar ben wel aanwezig.

Hiernaast ziet u een selectie van mijn vrije werk. Voor mijn werk van opdrahtgevers verwijs ik u graag naar www.nicoleromijn.nl

Detail en emotie

Naast het maken van een visueel verslag van uw zakelijke evenement, probeer ik met mijn foto's uw bedrijf menselijk te maken. Dit heeft als voordeel dat u niet alleen de 'standaard' foto's kunt verwachten. Ik ben altijd op zoek naar net dat ene moment waar een blik uitgewisseld wordt, waar emoties te zien zijn of een handgebaar gemaakt wordt. Ik maak veel gebruik van close-ups en kies verrassende hoeken van waaruit ik fotografeer. Dit in combinatie met goede overzicht foto's ben ik in staat een compleet en verhalend verslag te maken van uw evenement.

Langdurige relatie

Met het merendeel van mijn klanten heb ik een langdurige relatie opgebouwd. Dat is mijns inziens alleen mogelijk door altijd open en eerlijk met elkaar te communiceren. Het werkt prettig, zeker als je vaker samenwerkt. Ik leer de organisatie en mensen beter kennen, waardoor de wensen en verwachtingen duidelijk zijn. Dit komt absoluut ten goede aan de kwaliteit!

Categorie

Architecture, Corporate, People and Portrait