Menu Zoeken

Frank Muller

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.zorginbeeld.nl
Website 2
http://www.frankmullerfotografie.nl
Bedrijfsnaam
ZorginBeeld
Adres
Hindestraat 24
Postcode
6531 KJ
Plaats
Nijmegen
Telefoon
0623771880
Linkedin Page
Bio

Frank Muller / ZorginBeeld

Frank Muller is sinds 2000 de enige professionele fotograaf in Nederland die zich volledig heeft gespecialiseerd op het terrein van de gezondheidszorg.

Voordien heeft hij tien jaar als Intensive Care verpleegkundige gewerkt.  Vanwege deze achtergrond is hij in staat pakkende foto’s te maken waarbij direct de essentie van het verhaal duidelijk wordt.

Intermenselijk contact tussen zorgverlener en patiënt speelt in zijn beeld een belangrijke rol.

Als geen ander is hij in staat om zijn eigen betrokkenheid bij hen die zorg aanbieden en hen die zorg ontvangen in sfeervolle foto’s te vangen.

Hij heeft ingangen in alle velden van de zorg en volgt medische ontwikkelingen op de voet.

Frank Muller beheert de beeldbank ZorginBeeld.nl met ruim 7.500 medische stockfoto’s.

Hij werkt als fotojournalist in opdracht van uitgeverijen van medische lesboeken, van diverse medische en verpleegkundige vakbladen, van ziekenhuizen, zorgverzekeraars, het ministerie van VWS, het RIVM, en van vele andere organisaties in de zorg. Zijn stockfoto's worden naast  ZorginBeeld ook vertegenwoordigd door Hollandse Hoogte / ANP.

Eind 2017 publiceerde hij het fotoboek IK en mijn IC, waarin de zorgprofessionals van tien verschillende intensive care afdelingen op de voet worden gevolgd.

Het resultaat is een indringend beeldverhaal van 165 foto’s die de kijker gedurende een fictieve dag op de Intensive Care meevoert langs alle aspecten van de zorg (wassen en verzorgen, medische ingrepen, mobiliseren, overleg, scholing, CT scans, reanimatie, overlijden, etc.).

Het boek is te bestellen via info@zorginbeeld.nl

Categorie

Medical, People and Portrait, School Photography