Richard Kamphuis

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.richardkamphuisfotografie.nl
Bedrijfsnaam
Richard Kamphuis Fotografie
Postcode
7581TZ
Plaats
Losser
Telefoon
06-36 317 871
Linkedin Page
Bio

In 1999 studie afgerond, hoge kunstschool met fotografie als specialiteit en begonnen als freelance fotograaf. Later heb ik veel bijscholing gedaan om mijzelf als vakfotograaf technisch te onderhouden, oa verder gespecialiseerd in de digitale beeldvorming waarbij mij Adobe lightroom en photoshop niet onbekend zijn. Voor het vervaardigen van videoproducties en registraties gebruik ik Adobe primiere en finalcut pro en als slot houd ik mij af en toe ook nog bezig met het bouwen van websites, dat doe ik met Adobe muse.

Opdrachten gedaan voor oa de Rabobank, Wegter, de Overheid. In 2005 t/m 2009 een eigen fotostudio gehad in Borne voor zowel de particuliere als de bedrijfssector. Uiteindelijk bleek dit geen gouden greep te zijn en ben ik in 2008 in dienst gekomen als medisch fotograaf bij ZGT, Ziekenhuisgroep Twente, een heel bijzonder beroep.

Als medisch fotograaf fotografeer ik patiënten als een arts een aandoening wil verduidelijken... follow up. Ook leg ik video registraties vast van patiënten. Maar er kunnen ook foto's gemaakt worden ten behoeve van wetenschappelijke en communitatieve doeleinden zoals vakbladen, lezingen of congressen. 

Daarnaast deel ik graag mijn passie en kennis met anderen en geef ik in mijn vrije tijd die overblijft fotoworkshops en cursussen.  

Categorie

Medical

Specialisatie

DuPho Medisch