Linda Vriesen

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://www.lynnvriesenfotografie.nl
Bedrijfsnaam
LYNN Vriesen Fotografie
Adres
Koningskers 3
Postcode
6846 HB
Plaats
Arnhem
Telefoon
06-16 499 173
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Dankzij hele diepe dalen ben ik erachter gekomen waar mijn passie ligt. Een aantal jaar geleden was ik alleen maar bezig met zwanger worden, het was bijna een obsessie. Het ging niet vanzelf en we kwamen al snel in het ziekenhuis terecht voor IVF. Als je in zo'n traject terecht komt wil je eigenlijk maar 1 ding... snel zwanger worden! Bij ons duurde het uiteindelijk 4 jaar voordat ik zwanger was van ons eerste kindje. Wow wat waren we blij!

Tijdens het medisch traject was ik begonnen met een fotografie-opleiding, puur om mijn gedachten ergens anders op te kunnen richten. Maar toen ik zelf zwanger was wilde ik super graag mooie foto's van mijn zwangere buik hebben, het had tenslotte zoveel moeite gekost! Ik ging online op zoek naar een fotograaf van wie de stijl mij aanspraak, maar ik kon er geen een vinden. Ik kwam alleen maar fotografen tegen die van die standaard foto's maakten, van een buik met een roze of blauw lintje of met muisjes... totaal niet mijn stijl.

Ik ben me gaan oriënteren op buitenlandse fotografen en zag dat zij hele andere soorten foto's maakten en daarbij gebruik maakten van speciale kleding die ik echt onwijs mooi vond. Op dat moment wist ik waarin ik me wilde specialiseren... ik wilde ervoor zorgen dat iedere zwangere vrouw mooi en elegant op de foto zou komen en daar trots op zou zijn!

Ik heb zelf geen mooie foto's meer kunnen laten maken van mijn zwangerschap, omdat mijn zoon te vroeg geboren werd. Op het moment van de bevalling dacht mijn man er niet aan om een fototoestel mee te nemen, de vroeggeboorte was zó onverwachts. Maar het heeft er wel voor gezorgd dat het voor mij nog helderder werd welke kant ik op moest gaan qua fotografie. Meerdere workshops in het fotograferen van newborns en geboortes volgde ik in binnen- en buitenland. Na 3 jaar heb ik nog een kindje mogen krijgen en heb ik ervaren hoe een normale zwangerschap en bevalling gaat en heb ik alles gedaan wat ik bij mijn eerste kind gemist heb... zwanger fotosessie, geboortereportage laten maken en mijn kindje als newborn gefotografeerd. En daar ben ik zó blij om, ik kijk nu met liefde elke dag nog naar de foto's aan de muur van die momenten.

Categorie

New born, People and Portrait