Menu Zoeken

Fotografie is overal, in kranten, tijdschriften, folders en flyers, op reclameborden, maar ook social media bestaan bij de gratie van goede foto’s. Wil je de fotograaf een hart onder de riem steken, steun dan de SO Award.

Zonder beeld geen beweging.

 

SO 2022 Sponsors 

 

Klomps & Boor risicobeheer is een onafhankelijk, nationaal werkend assurantiekantoor.
In samenwerking met DuPho en een aantal gerenommeerde verzekeraars en Berkelstaete Assuradeuren is een uniek en exclusief product ontwikkeld wat naadloos aansluit op de specifieke verzekeringswensen van de beroepsfotograaf.

 

SO 2020 Hoofdsponsor Pictoright

Pictoright is de auteursrechtenorganisatie voor visuele makers in Nederland: illustratoren, beeldend kunstenaars, grafisch ontwerpers, fotografen, architecten en andere beeldmakers (of hun erfgenamen).

Het Pictoright Fonds stelt zich ten doel ondersteuning te bieden aan een stevige beroeps- en kennisbasis voor beeldmakers uit één of meerdere van de door Pictoright vertegenwoordigde disciplines; ontwerp/illustratie, fotografie en beeldende kunst.

 

SO 2020 Hoofdsponsor EIZO

EIZO is Japans voor beeld. Opgericht in 1968, ontwikkelen en produceren zij high-end display-producten en andere oplossingen voor markten zoals bedrijven, gezondheidszorg, grafische vormgeving, luchtverkeersleiding en maritiem. De missie van EIZO is bij de vele klanten die zij bedienen altijd hetzelfde: imaging-oplossingen maken die mensen verrijken in hun professionele en persoonlijke leven.

 

 eyes on photoart txt rechts3

De PhotoArt activiteiten van Eyes On Media gaat vanaf januari 2020 gebeuren onder de naam Eyes On PhotoArt: meer oog voor fotokunst!

Onder de naam Eyes On PhotoArt zullen de full service fotolab-activiteiten, met de bestaande medewerkers, voor o.a. fotografen, galeries en musea plaatsvinden. Hoogwaardig fotowerk produceren, zoals je van hen gewend bent, in enkele stuks of voor complete exposities zal zelfs worden uitgebouwd met o.a. zwart-wit Lambda bariet fotoprint.

Mediapartners

SO Award Mediapartner Focus       Pf 2021 Goud SM

 

 

 

 

Heb je ook interesse om de SO Award te sponsoren? Vraag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan naar de mogelijkheden