Menu Zoeken

Hoofdsponsors 

SO 2020 Hoofdsponsor SONY

SONY IMAGING PRODUCTS & SOLUTIONS

Sony Corporation is een creatief entertainmentbedrijf met een duurzame technologische basis. Van game- en netwerkservices tot muziek, films, elektronica, semiconductors en financiële diensten - het doel van Sony is om de wereld te verrijken met emotie via creativiteit en technologie.

Sony Imaging Products & Solutions is een volledige dochteronderneming van Sony Corporation. Deze divisie is verantwoordelijk is voor foto/video-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor consumenten en professioneel gebruik.

 

SO 2020 Hoofdsponsor Pictoright

Pictoright is de auteursrechtenorganisatie voor visuele makers in Nederland: illustratoren, beeldend kunstenaars, grafisch ontwerpers, fotografen, architecten en andere beeldmakers (of hun erfgenamen).

Het Pictoright Fonds stelt zich ten doel ondersteuning te bieden aan een stevige beroeps- en kennisbasis voor beeldmakers uit één of meerdere van de door Pictoright vertegenwoordigde disciplines; ontwerp/illustratie, fotografie en beeldende kunst.

Pictoright 
Sarphatistraat 606-608
1018 AV Amsterdam
+31(0)20-589 18 40
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

No Office

Creative Studio

No Office is een in Amsterdam gevestigde creatieve studio, gespecialiseerd in branding & design voor de creatieve en mode-industrie. Ze raadplegen en creëren merkstrategieën, concepten en zorgen voor creatieve richting voor & in samenwerking met hun klanten.

Ze werken online, maar ook offline en geloven in een eigentijdse, persoonlijke benadering van design en branding, altijd met een duidelijke strategische focus en nadruk op hedendaagse esthetiek.

No Office
Crynssenstraat 33
1058 xt Amsterdam
+31(0)6-45 292 225
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

EIZO logo 

EIZO is Japans voor beeld. Opgericht in 1968, ontwikkelen en produceren zij high-end display-producten en andere oplossingen voor markten zoals bedrijven, gezondheidszorg, grafische vormgeving, luchtverkeersleiding en maritiem.

De missie van EIZO is bij de vele klanten die zij bedienen altijd hetzelfde: imaging-oplossingen maken die mensen verrijken in hun professionele en persoonlijke leven.

EIZO Europe GmbH
Dr. Holtroplaan 34-36,
5652 XR Eindhoven
+31 (0)40-760 03 60
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

SO Sponsors

  

SO Sponsor ANP 

Al 85 jaar levert het Algemeen Nederlands Persbureau dagelijks honderden nieuwsberichten aan Nederlandse media, en ook nieuwsfoto's, agenda’s, contentproductie en media monitoring zijn onderdeel van het ANP. Elke dag lees of hoor je wel een nieuwsbericht of zie je een foto, gemaakt door de ANP-journalisten en de ANP-fotografen. In de krant, op de radio, op je favoriete nieuwswebsite of op tv.

Alle diensten van het ANP zijn ontwikkeld op basis van journalistiek en innovatie, en zijn geschikt voor ieder bedrijf dat intern of extern verhalen wil vertellen; van krantenuitgeverijen tot multinationals en van overheidsinstellingen tot reclame- of PR-bureaus.

ANP
Prinses Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag
070-414 14 14
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

klomp boor zw 1

Klomps & Boor risicobeheer is een onafhankelijk, nationaal werkend assurantiekantoor.

In samenwerking met DuPho en een aantal gerenommeerde verzekeraars en Berkelstaete Assuradeuren is een uniek en exclusief product ontwikkeld wat naadloos aansluit op de specifieke verzekeringswensen van de beroepsfotograaf.

Klompen & Boor Risicobeheer
Singel 1
7411 HV Deventer
0570-69 17 77
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

SO 2020 Sponsor eyes on photoart


De PhotoArt activiteiten van Eyes On Media gaat vanaf januari 2020 gebeuren onder de naam Eyes On PhotoArt: meer oog voor fotokunst!

Onder de naam Eyes On PhotoArt zullen de full service fotolab-activiteiten, met de bestaande medewerkers, voor o.a. fotografen, galeries en musea plaatsvinden. Hoogwaardig fotowerk produceren, zoals je van hen gewend bent, in enkele stuks of voor complete exposities zal zelfs worden uitgebouwd met o.a. zwart-wit Lambda bariet fotoprint.

Basisweg 45
Amsterdam
www.eyesonphotoart.nl
020-585 83 33
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

SO2020 Sponsor Ymage

Ymage BV is gespecialiseerd in high-end en hoge volume beeldbewerking. Denk hierbij aan het vrijstaand maken en retoucheren van productfotografie, tot het bewerken, masken en retoucheren van modelfotografie en de nabewerking van architecture-, advertising- en fashionfotografie. Kortom, een allround visual content agency.

Marten Meesweg 25-G
3068 AV Rotterdam
010-761 48 67
www.ymage.com

 

Mediapartner

SO Award Mediapartner Focus

Alle relevante nieuws en zinvolle informatie voor liefhebbers van fotografie

 

SO 2020 Award Mediapartner Pf

Pf Fotografie Magazine is het meest toonaangevende magazine voor de professionele en creatieve fotograaf. Pf richt zich met artikelen en portfolio’s zowel op de gevorderde professionele fotograaf als ook op jong talent. De interviews in Pf kenmerken zich door inzicht en kennis van de hedendaagse stromingen in de fotografie. De portfolio’s vormen een bron van inspiratie voor fotografen en elk nummer bevat een interessant artikel over de fotocultuur in Nederland.