Menu Zoeken

Naast de sterke juridische dienst, kun je bij ons terecht voor hulp bij offertes, opstellen en uitleg van licenties, onderhandelingen, maar ook voor het bepalen van je uurtarief.

Veel antwoorden kun je vinden op de kennisbank, maar soms heb je meer ondersteuning of feedback nodig. Daarvoor kun je altijd contact met ons opnemen. 

Quotes van leden

Yvonne van Dalen: "DuPho helpt je vakkundig en adequaat met je vragen als beroepsfotograaf. Een team met de juiste knowhow achter je, dat doet je goed!"

Roos Aldershoff: "Na oneindig gesteggel met een meubel inkoper over een auteursrechtelijke inbreuk, wende ik me ten einde raad tot Dupho. Wat denk je binnen na 2 weken was de kwestie uit de wereld en stond het geld op mijn rekening.

Greetje Mulder: ”Toen ik een aantal maanden geleden aan mijn eerste serieuze 'buy out' avontuur begon met een groot biermerk, kon ik gelukkig rekenen op Dupho! Dankzij de hulp die ik gekregen heb, werd het in plaats van een strijd tegen Goliath, een zeer leerzame ervaring met een prettige uitkomst voor alle partijen.

Anke van der Meer: ”Het is fijn om te weten dat ik voor iedere vraag, klein of groot, Dupho kan bellen. Er wordt altijd ruim de tijd genomen en meegedacht om het probleem op te lossen."