Menu Zoeken

Jan Rijnders

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://janrijndersfotografie.nl
Website 2
http://www.studiojrf.nl
Bedrijfsnaam
Jan Rijnders Fotografie
Adres
Linge 67
Postcode
3961 JE
Plaats
Wijk bij Duurstede
Telefoon
06 14768694
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Jan Rijnders fotografeert al tientallen jaren intensief. Hij heeft het vak zichzelf aangeleerd en heeft zich in het verleden aangesloten bij een fotografencollectief: Fotogroep Kromme Rijn. 

 

Begin 2010 besloot hij de stap te nemen om van de hobby zijn beroep te maken en begon hij professioneel te fotograferen.

Jan gelooft dat iedereen mooi op de foto gezet kan worden. Jong of oud, man of vrouw: ieder mens is uniek en mooi op zijn eigen wijze. Het is zijn uitdaging om het karakter en het unieke stukje van een ieder te vangen en vast te leggen op beeld. Die uitdaging gaat dan ook nooit vervelen. Jan doet dat niet alleen. Hij kan rekenen op zijn professionele team, bestaande uit twee gediplomeerde visagisten/hairstylisten, twee model coaches/stylisten en twee gastvrouwen organisatoren. Door de nauwe samenwerking brengt Jan Rijnders elke fotoshoot tot een succes. 

Waarom kiezen voor Jan Rijnders?

Je hebt verschillende voordelen als je kiest voor Jan Rijnders als fotograaf, zoals: - -

Kwaliteit staat voorop: om dat te kunnen garanderen heeft Jan zich als professioneel fotograaf aangesloten bij de branchevereniging DuPho (Dutch Professional Photographers).

Het team van Jan RIjnders Fotografie werkt zeer flexibel en brengt dit in de praktijk door rekening te houden met jouw specifieke wensen en snel te schakelen door korte lijnen.

Jan werkt niet alleen. Hij kan bouwen op zijn zeskoppige team van visagisten/hairstylisten en twee model coaches / stylisten die de fotoshoots in goede banen leiden.

Wie je ook bent; Jan fotografeert ieder mens: van baby’s tot en met hoogbejaarden, in zakelijke setting of voor particulieren. 

Jan is actief in heel Nederland & België. 

Wil je meer weten over een bepaalde shoot of wil je kennismaken met Jan en zijn team? Neem vrijblijvend contact op. 

 

Categorie

Fashion, People and Portrait, New born