Nancy Poeran

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://newmonkeyphotography.nl/
Website 2
https://newmonkeyphotography.nl/art/
Bedrijfsnaam
New Monkey Photography
Adres
Eikenlaan
Postcode
1406PK
Plaats
Bussum
Telefoon
0646131944
Instagram Page
Bio

In mijn visie is niets absoluut één ding. Ik omarm het idee dat de realiteit subjectief is en dat er meerdere lagen van waarheid bestaan. Ik nodig de kijker uit om te reflecteren op de essentie van wat ze waarnemen en de vraag te stellen of er een eenduidig beeld bestaat. Zijn we allemaal gevangen achter maskers, passen we ons aan aan onze omgeving? Wat is echt en wie heeft het recht om dat te bepalen? En wat definiëren we als goed, en voor wie?

Mijn werk onderzoekt de complexe wisselwerking tussen onze innerlijke belevingswereld en de externe realiteit. Het illustreert de polarisatie die zowel in de wereld als in onszelf plaatsvindt. Ik gebruik bewust contrasten zoals scherpte versus onscherpte, licht en donker, om de spanning en dualiteit van onze samenleving weer te geven.

Om mijn artistieke visie te realiseren, maak ik gebruik van een combinatie van fotografie, digitale beeldbewerking, kunstmatige intelligentie, en schilder- en tekentechnieken. Deze diverse mediums stellen me in staat om een gelaagdheid in mijn werk te creëren en verschillende perspectieven te verkennen.

Categorie

AI, Autonomous and Art, People and Portrait, Staged