Menu Zoeken

Joris Aben

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.jorisaben.nl
Website 2
http://www.de-aap.nl
Bedrijfsnaam
Joris Aben Fotografie
Adres
Bakhuis Roozenboomstraat, 35
Postcode
2313rc
Plaats
LEIDEN
Telefoon
+31618190391
Linkedin Page
Bio

Na geboren en getogen te zijn in het geweldige Brabantse land bracht een universitaire studie Medische Wetenschappen mij naar Leiden. Na mijn studie besloot ik een maandje rond te gaan reizen door Canada/VS. Daar kwam ik bij toeval in aanraking met Set Photographer Jan Thijs. Hem aan het werk zien gaf mijn passie voor fotografie een flinke boost. Terug in Leiden promoveerde ik tot Doctor in de Geneeskunde .

Als autodidact ontwikkelde ik me snel in de fotografie waardoor het mijn ware passie werd. Om het fotograferen als “vak” te doorgronden werd een studie tot Vakfotograaf in Rotterdam afgerond. Na vele jaren ervaring in de fotografie, heb ik uiteindelijk mijn passie met veel tevredenheid vertaald naar mijn beroep.

Bijdragen aan “het gezicht” van een bedrijf, het maken van een sprekend persoonlijk portret, de precisie en perfectie van een studiosessie, de emoties, druk en hectiek van een bruiloft, de vrijheid tijdens een event, en bovenal de waardering en complimenten: dé facetten binnen mijn werkzaamheden als professioneel fotograaf waardoor ik met een gerust hart kan zeggen dat fotograferen het mooiste beroep is.

Joris Aben Fotografie staat klaar voor de zakeleijke- en particuliere klant en beschikt over een ruime professionele studio (Fotostudio De Aap). De openingstijden van de studio zijn zeer flexibel. U kunt zowel overdag als ’s avonds op afspraak terecht. Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u de geschikte trouwfotograaf voor uw bruiloft, neem dan gerust een kijkje op Joris Aben Wedding Photography.

Met vriendelijke groet,
Joris Aben

Categorie

Autonomous and Art, People and Portrait, Wedding