Menu Zoeken

Annet Neijmeijer

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.annetneijmeijer.nl
Bedrijfsnaam
Annet Neijmeijer Photography
Plaats
Amersfoort
Telefoon
06-23192812
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Met mijn camera help ik maatschappelijke en culturele organisaties om hun verhaal te vertellen. Ik help hen om met krachtige beelden hun communicatie kracht bij te zetten en zo bij te dragen aan het vergroten van draagvlak en betrokkenheid in de samenleving. 

In mijn fotografie zoek ik de interactie, de verbinding en de emotie op - in mensen, natuur en samenleving.

Met mijn communicatie-achtergrond (ik was ruim dertig jaar werkzaam als communicatie-specialist bij diverse ngo’s) ken ik maar al te goed de kracht van een goed beeld voor het overbrengen van een boodschap. Ik heb een snel begrip van de communicatiedoelstellingen van een organisatie en hoe fotografie daaraan kan bijdragen. En indien gewenst kan ik behulpzaam zijn bij het vaststellen van beeldstrategie.

Naast werk in opdracht maak ik vrij werk. Dat is geïnspireerd op het fluïde proces van herinneringen en gevoelens.

Herinneringen zijn intuïtief en persoonlijk, er is niet één concrete waarheid. We kleuren zelf onbewust onze herinneringen en geven er emotie en betekenis aan. Verschillende mensen hebben verschillende herinneringen aan dezelfde gebeurtenissen. Hoe ga ik om met herinneringen van vroegere, hoe vormen ze mij tot het individu dat ik vandaag ben? En waarheen leidt me dat morgen?

Categorie

Autonomous and Art, Documentary, Landscape