Menu Zoeken

Tussentijdse Enquête DuPho gevolgen coronacrisis fotografiesector

De fotografie is hard getroffen door de coronacrisis. In april heeft DuPho een eerste enquête afgenomen en daaruit bleek dat bijna een derde denkt het niet te redden als professionele fotograaf tot het einde van dit jaar.

We willen jullie bedanken voor het invullen van de vorige enquête. Dankzij de gegevens hebben we onze lobby nog beter en sterker kunnen uitvoeren en kregen we de SBI-code voor de fotografie bij SBI-codes van de KVK, zodat fotografen aanspraak kunnen maken op de TOGS/TVL.

Tussentijdse enquête

Met deze tussentijdse enquête wil DuPho onderzoeken hoe het er met jou voorstaat als professioneel fotograaf na een half jaar coronacrisis, welke gevolgen de maatregelen voor jou hebben en hoe je de toekomst als fotograaf voor je ziet in de huidige 1,5 meter-samenleving. Deze enquête is anoniem. 

Herhaling vragen uit eerste enquête 

Sommige vragen zijn hetzelfde, dat is om deze vragen met de vorige editie te kunnen vergelijken. Denk opnieuw goed na over je antwoord.

Belangrijke informatie voor lobby Den Haag

Voor ons is deze informatie heel belangrijk om een goed beeld te krijgen van de fotografie in coronatijden en om verder met de overheid in gesprek te blijven over de noodzaak van ondersteuning. 

Dank je wel! 

Het helpt ons enorm als je deze vragenlijst invult! Dank je wel.

Vul de enquête in.