Menu Zoeken

FFN '21 "Celebrate The Dutch Landscape"

FotoFestival Naarden start op zaterdag 3 juli in Naarden en omgeving met een indrukwekkende line-up van Nederlandse en buitenlandse fotografen. Onder het thema The Art of Living wordt werk getoond van fotografen die het alledaagse leven tonen, die het onbekende leven laten zien, het leven in de beklemmende saaiheid van corona maar ook het overleven onder onmogelijke omstandigheden. Het curatorenteam onder leiding van Feiko Koster is er in korte tijd in geslaagd een spannende tentoonstelling neer te zetten met ernst en een glimlach, van hoge kwaliteit en met hart voor de fotografie.

Opvallende namen in deze 17e editie van het festival zijn onder meer: Anouk Kruithof, Bieke Depoorter, Eva Roefs, Venus Veldhoen, Melissa Schriek, Mounir Raji, Marwan Bassiouni, Now You See Me Moria, Boudewijn Neuteboom, Kevin Osepa, Liv Liberg, Jorge Mañes Rubio, Xiaoxiao Xu, Mame-Diarra Niang en vele anderen.

Celebrate the Dutch Landscape

Met het speciaal participatieproject Celebrate the Dutch Landscape reikt het FotoFestival Naarden uit naar iedereen die van dit landschap geniet en erdoor gefascineerd is. In de coronatijd gaat men vaker naar buiten, de natuur in. Wandelend geniet men van de verscheidenheid aan landschappen en afwisselende vergezichten. Het wandelen is een ‘art of living’ geworden.

FFN vroeg Kenneth Stamp gastcurator te zijn voor dit project. Hij vroeg tien fotografen werk tentoon te stellen: Casper Douma, Ellen Kooi, Hans de Kort, Henk bij de Weg, Jeroen Hofman, John Raats, Joni Spaan, Maartje Roos, Martin Kers, Mike Bink. Ook zal er werk van Kenneth Stamp zelf te zien zijn.

Het festival start op 3 juli en eindigt op 29 augustus 2021.

De volledige lijst van fotografen

Kaarten worden online verkocht