Menu Zoeken

DuPho heet Geboortefotografen.com welkom.


Geboortefotografen.com, opgericht in december 2016 als de beroepsvereniging voor professionele geboortefotografen, is klaar voor een volgende stap. Vanaf 15 augustus maakt zijonderdeel uit van DuPho, de beroepsvereniging voor professionele fotografen in Nederland. Zowel DuPho als Geboortefotografen.com zijn verheugd met deze stap. 

Logische en prachtige stap

‘Net als DuPho geloven wij in de kracht en waarde van beeld. Voor ons is het samengaan een professionaliseringsslag. We worden nu onderdeel van dé beroepsvereniging voor (alle) professionele fotografen in Nederland. DuPho verbindt, inspireert, adviseert en vertegenwoordigt fotografen uit alle fotografische disciplines op juridisch, zakelijk en creatief gebied. Voor ons een logische en prachtige stap om als vertegenwoordiger van het vak geboortefotografie de krachten te bundelen. Zo kunnen we onze leden nog meer voordelen bieden en zien de ziekenhuizen ons nog meer als professionele samenwerkingspartner’, aldus de voorzitter van Geboortefotografen.com, Evelien Koote. 

DuPho voorzitter Rob Huisman: ‘Fantastisch dat de geboortefotografen zich nu ook bij DuPho aansluiten! Wij hopen van harte dat ze zich bij ons zullen thuisvoelen. We zullen hen met alle mogelijke middelen - juridisch, beroepsmatig en praktisch - ondersteunen in hun professionele ontwikkeling. Welkom bij DuPho!’ 

Aanmelden geboortefotografen

Nieuwe geboortefotografen die aan de gestelde criteria voldoen kunnen zich aanmelden via deze website. Zij worden middels een professioneel kwaliteitsregister beoordeeld. 

Foto: Jessica Vink